Over ons

Sinds oktober 2023 heeft Lunchroom De Gouden Appel een frisse wind van verandering ondergaan, met Dick Dooren en zijn partner Rowena als onze nieuwe eigenaren. Voor Dick is deze stap een verwezenlijking van een langgekoesterde droom: het runnen van een gezellige lunchroom of brasserie waar mensen kunnen genieten van heerlijke gerechten en een warme sfeer.

Een Vernieuwde Start met een Nieuwe Kaart

Met Dick aan het roer is er veel veranderd in onze lunchroom. Vanaf oktober zijn onze deuren weer wagenwijd geopend en verwelkomen we je met open armen. Onze vernieuwde menukaart barst van smaakvolle verrassingen en klassieke favorieten, waardoor er voor iedereen iets lekkers te vinden is, of je nu komt voor ontbijt, lunch of een gezellige borrel.

Een Plek voor Iedere Gelegenheid

Bij Lunchroom De Gouden Appel draait het niet alleen om eten, maar ook om samenkomen en herinneringen creëren. Daarom bieden we ruimte voor groepen tot wel 40 personen. Of je nu een vergadering, babyshower, of High Tea wilt organiseren, wij staan klaar om jouw speciale gelegenheid tot in de puntjes te verzorgen.

Catering voor Bedrijven en Evenementen

Naast onze gastvrije locatie bieden we ook cateringdiensten aan voor bedrijven en evenementen. Of je nu een zakelijke lunch, bedrijfsbijeenkomst of een grootschalig evenement plant, Lunchroom De Gouden Appel zorgt voor heerlijke gerechten die je gasten zullen verrassen en verwennen.

Bij Lunchroom De Gouden Appel streven we ernaar om elke gast een onvergetelijke ervaring te bieden, of je nu bij ons binnenstapt voor een snelle lunch of een speciale gelegenheid viert. We hopen je snel te mogen verwelkomen in onze vernieuwde lunchroom en samen mooie herinneringen te creëren.

Tot ziens bij Lunchroom De Gouden Appel in Den Haag!

###BLOKKEN###